Artiklar

10 tips: Här köper du båtklapparna på nätet

Svårt att komma på vad du ska lägga i paketen? Båttillbehörssajternas webbshopar är fyllda av julgodis och skyndar du dig så hinner du lägga paketet under granen innan julefriden sänker sig. Här är tio tips på bra webbshopar för båttillbehör.

Text: Jens Augustinsson • 2015-12-15

Julklappstips: Plastic Fantastic – boken som hyllar plastbåten

Hjertmans.se 
En av de stora med ett riktigt brett utbud av båttillbehör. Har rabatter på upp till 20 procent inför julen och satsar på en egen julrea – som varar till den 11 januari 2016.
Drev.se 
Här hittar du de riktigt hårda paketen. Behöver du reservdelar till drev eller utombordare så har du hittat rätt om du går in här. Över 100 000 artiklar i lager och levererar till jul om du beställer innan 18 december.
Erlandssonsbrygga.se 
Man kallar sig stormarknaden för båttillbehör och webbshopen är också välfylld med det mesta som du kan tänkas behöva till båten.
Garanterad leverans innan jul om du beställer innan 18 december.
Benns.se
Mast- och riggningsspecialister som också har ett brett utbud av kläder, elektronik, säkerhetsprylar och båtvårdsprodukter. Kolla också in deras speciella länk med julklappstips. Levererar fraktfritt på mindre skrymmande varor fram till 10 januari. 
Seasea.se
Heltäckande varuhus för båttillbehör. Satsar på en stor kampanj med erbjudanden inför julen. 
Marinaman.se
Brett utbud och lovar att leverera innan jul även om du beställer så sent som 21 december. Kolla in deras länk julrea, där du hittar rabatterade priser ända fram till 15 januari.
Watski.se
Även Watski slår på stora trumman inför julen och frontar sin hemsida med en rad julklappstips.
Happyyachting.com
Utpräglad nätbutik med brett utbud. Satsar också på en del rabatterade julklappstips.
Skruvat.se
Stort utbud av diverse båttillbehör och har även motordelar. Säljer även bildelar.
Marineonline.se
Säger att de har allt för dig och din båt. Det inkluderar bland annat motordelar, elektronik samt rigg- och däcksutrustning. 

Text: Jens Augustinsson • 2015-12-15
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top