Det här är Praktisktbåtägande.se

Tidningen Praktiskt Båtägande är Sveriges enda magasin för dig som helst gör det mesta jobbet på båten själv, allt från vårrustning till el- och motorinstallationer. Praktiskt Båtägande är magasinet som som tipsar, guidar dig steg för steg och inspirerar till det praktiska båtägandet – här är alltid gör-det-själv i fokus.

Det är också i tidningen Praktiskt Båtägande som du hittar köpguider till begagnade klassiker, nitiska tester av båttillbehör och inspirerande färdmålstips. På Praktisktbåtägande.se hittar du smakprov på innehållet i tidningen.

Praktisktbåtägande.se är Sveriges mest inspirerande båtsajt. Här hittar du ett dagligt nyhetsflöde med senaste nytt om båtar och båtliv men också tester, gör det själv-tips, inspiration, nyheter och arkivmaterial från Sveriges mest sålda båttidning, Praktiskt Båtägande. Du kan också annonsera för att köpa och sälja båtar och båttillbehör – helt gratis. 

Vare sig du trivs bäst under ett bländvitt segel eller med en mullrande V8 i motorrummet så är praktisktbatagande.se sidan för dig. Ny båt eller veteranbåt, segel- eller motorbåt, allt finns representerat och det är vår kärlek till båtlivet som förenar oss.

Rulla till toppen