Artiklar

Bilder: VanDutch 40 livar upp på sjön

En röd VanDutch 40 sliter blickarna till sig. Med sina rena linjer har designfirman Frank Mulder verkligen fått en hit. Här kan du promenera omkring i den stora daycruisern.

Text: Redaktionen • 2015-05-05 Uppdaterad 2015-05-05
TV: Här är Riva Lamborghini
TV: Ny snyggbåt från Frauscher
Inspiration: Revolver 44GT
Superyachten som gör sig förtjänt av namnet ”Crazy Too”

Gå omkring i VanDutch 40 här

VanDutch Marin har verkligen lyckats ta fram båtar som talar till hjärtat. När man ser varvets första modell VanDutch 40 så vill man bara slänga sig på ett flyg till Saint Tropez och lägga ut. Hela båten är designad för att kunna kombinera njutning med stil. VanDutch Marin har också sett till att båten går att få i hela 10 olika färger. Här kan du leka med färgsättningen av båten

Båten är ett kvalitetsbygge av vakuum injicerat laminat och kevlar. Möblemanget är skräddarsytt för att få till riktigt lyxiga fester. Kollar man på bilderna så anar man kvalitet i minsta detalj. Ett måste för att locka rätt kunder i den här prisklassen. 

Båten drivs av två starka 480 hk dieslar från Yanmar eller Cummins och toppfarten är 40 knop. Så utöver att vara lyx på vatten, så är det också en riktig körmaskin. 

Som sällskapsbåt duger VanDutch väldigt bra då 8 personer kan äta, bada och umgås ombord. Ruffen rymmer två stora kojer så värdparet kan sätta iland gästerna när festen är över. Det här är inte semesterbåtar där det praktiska står främst. 

VanDutch 40 är en drömbåt och priset gör att det för de allra flesta stannar vid en dröm. För fem miljoner blir den din. Men man kan ju alltid chartra den en vecka för att få testa på livet som lyxlirare på Medelhavet. 

Men så är det ju det hr med rött som båtfärg. Inte så vanligt bland all vit gelcoat. Jag tycker det är riktigt snyggt och att fler båtar borde vara röda. Vad tycker du? Tyck till. 

Kolla in filmen här nere. 

Se också: Så är det att köra 4X400 hk Mercury Verado 


Text: Redaktionen • 2015-05-05
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top