Olyckn inträffade med en liknande båt som den på bilden. Foto: Getty

Artiklar

Carola Häggkvist ramlade av båt i 30 knop

Carola Häggkvist firade sin 50-års dag med en båttur mellan Saint Tropez och Cannes. Ute på havet så ramlade Carola av båten när hennes son körde i 25-30 knop.

Text: • 2016-09-20 Uppdaterad 2021-06-09

För mycket folk i en liten båt på en lång tur i relativt hård sjö där ingen har på sig flytväst, är inte att rekommendera. Den läxan lärde sig den folkkära artisten Carola Häggkvist nyligen när hon åkte en liten ribbåt med 12 personer ombord mellan Saint Tropez och Cannes. Carola satt på ribbens ponton när hon halkade till för att sedan falla handlöst överbord. 

Så här skriver hon om händelsen i ett Facebook-inlägg: “jag råkade även halka på båtens gummikant och föll överbord för mina fötter hade blivit blöta, med mocka kjol och allt..!! Mobilen hade jag som tur var lagt ifrån mig vid kaptensplats. Puh! Det var mina solglasögon som fick se havets botten istället.) Men varmt och skönt var det! Bästa Amadeus styrde vår båt i 25 -30 knop som var lite för liten för själva distansen och de höga vågor som gick ute på havet med 12 pers på väg mot min favoritrestaurang som jag länge velat ta min syster Susanne Ekeberg till.” 

Här kan ni se en bild på händelsen. 

TV: Här visar Peter Forsberg nya Anytec 1221

Svenska lyxyachten gör succé i USA


Text: • 2016-09-20
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top