Artiklar

Garmins nya actionkamera styrs med rösten

Kapprustningen i actionkamera-segmentet fortsätter. Nu presenterar Garmin sin nya modell Virb Ultra 30, som bland annat går att prata med och klarar att streama live ut på Youtube.

Text: Jens Augustinsson • 2016-09-01 Uppdaterad 2021-06-09

Garmins nya actionkamera styrs med rösten
Garmin Virb Ultra 30 låter dig bland annat dela din film live på Youtube.

Pressrelease från Garmin

Garmin presenterar nu VIRB Ultra 30, en actionkamera som är vattentät ner till 40 meter och som filmar i Ultra HD 4K/30fps. Med hjälp av GPS-mottagare och högkänsliga sensorer samlar VIRB automatiskt in G-Metrix data som visar hur långt, högt och snabbt du har färdats.

VIRB Ultra 30 har exklusiva funktioner som ingen annan kamera på marknaden, till exempel.

* Röststyrning(enbart på engelska)

* Intuitiv pekskärm i färg

* one-touch livestreaming(Ihopkopplad med kompatibel Apple enhet. Se garmin.com för lista på kompatibilitet) och 3-axlad bildstabilisering (Upp till 1080p/60tps). Så fortsätt fokusera på din favoritaktivitet och låt kameran sköta filmjobbet.

– En av de bästa sakerna med VIRB Ultra 30 är att den är så enkel att använda, säger Thiemo Weinschenk, produktchef för Garmin PND och actionkameror.

– Oavsett om du är en actionguru eller nybörjare så kommer VIRB Ultra hjälpa dig att skapa coola filmer som du sedan enkelt kan dela med dina vänner.

Du kan välja att filma med kristallklar Ultra HD-video på 4K/30fps, 1080p/120fps eller slowmotion i 720/240fps.

Du kan också ta stillbilder med 12 MP. Tack vare en smidig 3-axlade stabilisator blir bilderna stadiga oavsett terräng. VIRB Ultra 30 har plats för ett microSD kort och har en högkänslig mikrofon som registrerar varje hisnande ögonblick även när kameran är i det vattentäta skalet.
LCD-pekskärmen i färg är gjord så att den fungerar både med och utan vattentätt hus så att du kan anpassa dina inställningar och enkelt se vad som spelas in. Det vattentäta fodralet har en vattenavstötande antireflexbelagd lins för att fånga kristallklar video även i miljöer med vatten och snö.

 Med hjälp av nya funktionen Sensory TrulyHandsfree™ kan du säga enkla kommandon till kameran, såsom “OK Garmin, start recording” eller “OK ​​Garmin, remember that”, för att tagga specifika ögonblick från inspelningen och hitta dem vid redigeringen.

I gratisappen Garmin VIRB kan du enkelt dela din video i realtid genom att streama live till YouTube™ och ladda upp video från dina äventyr på sociala medier som Facebook® och Garmin Connect™ Share.

Dessutom förvandlar VIRB-appen din smartphone eller tabloid till en Wi-Fi® fjärrkontroll som kan styra kameran. Garmin VIRB® Edit är ett redigeringsprogram som automatiskt kan skapa videoklipp med de bästa ögonblicken fångade av VIRB Ultra 30.
Oavsett om du är en hängiven redigerare eller nybörjare kan du enkelt lägga på musik och animerad G-Metrix data för att visa upp sin egen spännande upplevelse under en aktivitet.

VIRB Ultra 30 levereras tillsammans med ett vattentätt fodral till ett rekommenderat cirkapris på 4 999: –

 

 

 

Stor guide: 8 häftigaste actionkamerorna

Här är de 8 bästa navigationsapparna för surfplattan och mobilen

Här är Garmin Panoptix All-Seeing Sonar


Text: Jens Augustinsson • 2016-09-01
ArtiklarLivetOmbordBåttillbehörTeknik
Scroll to Top