Ägarna till Aurora letar efter någon/några som vill segla hem henne från Karibien. Blir det du? Foto: Sofie Naredi.

Artiklar

Gör ditt livs seglingsäventyr – helt gratis

Svenska ketchen Aurora vill bli hemseglad från Karibien – men saknar besättning. Har du vad som krävs så ligger möjligheterna för dina fötter att göra ditt livs äventyr – gratis. Dessutom kan resan kryddas med en härlig bonusresa för den riktigt seglingssugne.

Text: Jens Augustinsson • 2016-02-08

TV: Yngst någonsin att segla ensam runt jorden – se dokumentären

TV: De blev en familj under sina tio år på haven

Galna ensamseglartävlingen Golden Globe Race återuppstår

Intresset för att segla hem Aurora från Karibien verkar vara väldigt stort. Efter att de lade ut förfrågan som du hittar här nedanför, på facebook, så har den delats nästan 4 800 gånger. Men än så länge så har ägarna inte utsett några fodervärdar till båten under överseglingen till Sverige. Blir det du som seglar hem henne så har du också möjlighet att segla henne i ett par månader i Karibien innan det är dags för hemfärd.

Så är du sugen på ditt livs äventyr – dessutom till en ringa kostnad – så läs igenom deras inbjudan här nedan och hör sen av dig till ägarna. Lycka till!

 

Hej!
Vi är på jakt efter några personer som skulle vilja segla hem vår båt Aurora från Karibien till Sverige nu i vår eller nästa vinter. Eftersom vi numera är “fast” i jobb här i Sverige så har vi inte tid att göra detta själva.
Aurora är en 39-fots ketchriggad stålbåt byggd -85, med watermaker, autopilot, en stor frys och allt annat som en långfärdsutrustad båt ska ha. Vi renoverade henne 2012 och seglade sedan från Sverige till Karibien där hon har legat sedan dess. Vi har varit där varje säsong och seglat några månader men skulle nu som sagt vilja få henne tillbaka till Sverige.

Vi ser gärna att du som är intresserad har vana av längre seglingar, eller att någon i din besättning har det. En rekommendation från oss är att ni är minst två, helst tre, som seglar. Ersättning för resa och övrig info kan vi diskutera närmare via mail/telefon.
Självklart finns det möjlighet att segla runt ett par månader i Karibien innan överfarten, eller om ni vill ta en avstickare till t.ex. Skottland innan ankomst till Sverige.

Maila jakob@naredi.nu vid intresse!

Mer information om båten och oss kan du hitta på www.segla.nu.
/Sofie, Jakob, Martin, Daniel x 2


Text: Jens Augustinsson • 2016-02-08
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top