Artiklar

Här är nya actionkamerorna från Garmin

Garmin kommer med två nya actionkameror, VIRB X och VIRB XE, de är kompakta och i ett nytt format med fler monteringsalternativ, de filmar i HD och med vidvinkel och är vattentäta ner till 50 meter utan extra hus.

Text: • 2015-05-21
Här är nya actionkamerorna från Garmin
Här är de nya navigatorerna från Garmin
Här är Garmin Panoptix All-Seeing Sonar
TV: Här är den hetaste tekniken på Allt för Sjön
TV: Här dyker ubåtspioniären ner till valarna

3 nr av valfri båttidning för endast 99 kr

VIRB XE är designad för att filma professionellt i HD-kvalitet vid 1440p/30fps och 1080p/60fps med super slowmotion, bildstabilisering och i olika zoomnivåer.

VIRB X filmar i HD-kvalitet vid 1080p/30fps och 720/60fps med slowmotion och i olika zoomalternativ. Med stillbildssensor kan båda modellerna ta stillbilder och bildserier med upp till 12MP bildkvalitet. VIRB XE  har mer avancerade manuella kamerainställningar för vitbalans, skärpa och färgprofil, ISO-begränsning och exponeringstid.

Kamerorna har en inbyggd mikrofon som ger tydligt ljud, även under vattnet. Det finns bluetooth för enkel användning av headset och extern mikrofon. Via inbyggd wifi kan du koppla ihop kameran med din smartphone eller surfplatta och appen VIRB Mobile.

Batteriet ger upp till två timmars filmning vid 1080p. Kameran har också vattentäta kontakter för laddning och strömförsörjning. Pris VIRB X: 2 999 kronor och VIRB XE: 3999 kronor.


Text: • 2015-05-21
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top