Den är vattentät, flyter och nödladdar din telefon. Sa vi att det är en högtalare också? Bild: Fusion

Artiklar

Ladda telefonen från en vattentät högtalare

Hur många blåtandshögtalare har du knäckt i sittbrunnen? Kanske är den nya vattentäta – och flytande högtalaren från Fusion lösningen på problemet. Den kan kan också fungera som extraladdare om du får batteritorsk i luren.

Text: Jens Augustinsson • 2016-11-28 Uppdaterad 2021-06-09

Pressmeddelande från Comstedt

Fusion introducerar Stereo Active, en Bluetoothhögtalare som är designad för vattensport. Den är världens första specialbyggda bärbara stereo utvecklad för vattensporter och en aktiv livstil. Inbyggd Bluetooth streaming, AM/FM radio samt uppspelning av ljud (MP3) via USB ger flera uppspelningsalternativ.

Den har två 20 watts 2,5 tums specialdesignade riktade högtalare, en passiv kylning och en klass D förstärkare. Allt skyddas i ett robust hölje som är avstämt för att leverera kraftfullt ljud med högkvalitet för utomhusmiljö. Stereo Active har även möjlighet att användas som en powerbank för att ladda telefoner via USB.

 

Ladda telefonen från en vattentät högtalare
Du kan också köpa till ett vattenskyddat förvaringsfack som fästs i botten på högtalaren.

Ett unikt monteringssystem låter användare enkelt och säkert fästa stereon på en paddelboard, kajak, båt eller till exempel ett bubbelbad utomhus. Låsmekanismen fixerar säkert Stereo Active på plats även i händelse av kraftiga vibrationer eller vid en eventuell kantring.

Som tillbehör till Stereo Active finns Active Safe, ett smart förvaringsutrymme som fästs i underkant på stereon. Active Safe kan förvara telefon, nyckar, plånbok etc. vattenskyddade under till exempel kajakfärden. Både Stereo Active och Acive Safe är mycket robusta, vattentäta (IPX7) och flyter.

Det går även att styra Stereo Active trådlöst med Fusion Link app i en Android eller IOS telefon. Ett urval av Garmins klockor med Fusion Link app är ytterligare en möjlig källa som fjärrkontroll.

Stereo Active och Active Safe finns i tre olika färgkombinationer, svart/vit, svart/röd och svart/blå. Under 2016 Global Paddlesport Trade Show (Paddle Expo) vann Stereo Active tillbehörskategori Coolest product for the show.

Cirkapriser från 3995,- inkl.moms

Ladda telefonen från en vattentät högtalare
Fusion Stereo Active.

Här är de 8 bästa navigationsapparna för surfplattan och mobilen

Världspremiär: Superlätta elmotorn Scubajet kan monteras på allt som flyter

De byggde sin egen drömbåt


Text: Jens Augustinsson • 2016-11-28
ArtiklarLivetOmbordBåttillbehörTeknik
Scroll to Top