Artiklar

Nu kan du bo billigt på en lyxyacht

Har du alltid velat bo ombord på en stor lyxig båt, men inte haft råd att köpa eller chartra en. Nu kan du i alla fall få smaka på det ljuva livet för en mindre summa.

Text: • 2015-05-27 Uppdaterad 2021-06-09
Nu kan du bo billigt på en lyxyacht
Riva 76 Coupé – en lyxyacht i silver
TV: Leif-Ivan sticker ut med sin Cigarette Top Gun 39 Unlimited
TV: Här wakesurfar han utan någon vid rodret
TV: Här släpper träbåten Hornet II loss sin V12 från Rolls Royce

3 nr av valfri båttidning för endast 99 kr

Airbnb är bland de hetaste sätten att bo på semesterresan just nu. Konceptet går ut på att du hyr någons privata boende genom företagetAirbnbs förmedling. Nu har även någon smart människa kommit på att det ju finns tusentals övernattningsmöjligheter i alla världens bobåtar som står tomma mellan turerna. 

Bedsonboard.com förmedlar boenden i form av båtar och varför inte hyra in sig i en stor segelkatamaran med kojar för sex personer för 90 pund per natt på Mallorca. Att vaggas till sömns av medelhavet och sen kunna ta ett dopp så fort man vaknar låter ju otroligt trevligt.

Det enda tråkiga är ju att du endast får bryggsegla, men som alternativ till ett dyrt hotellrum är det ju ändå en trevlig och bra idé. Dessutom är det en välkommen extrainkomst för att båtägare. Ännu finns det inte jättemycket båtar och platser att välja på, men konceptet är klart intressant. 

Här kan du boka dit flytande hotellrum


Text: • 2015-05-27
ArtiklarLivetOmbord
Rulla till toppen