Artiklar

Ny Princess är mässans största motorbåt

På lördag 4 februari öppnar portarna till Båtmässan i Göteborg. Princess nya 49-fotare är den största motorbåten som kommer visas upp.

Text: Jens Augustinsson • 2017-01-31 Uppdaterad 2021-06-09

Ny Princess är mässans största motorbåt
Princess 49. Foto: Quin Bisset

Princess 49 lanserades 2016 och kommer göra sin Skandinavienpremiär på mässan. Den kommer också vara mässans största båt. Så här beskrivs båten av den svenska återförsäljaren på västkusten:

Lanserad 2016, kombinerar Princess 49 hög prestanda, ekonomiska sjöegenskaper, manöverförmåga och enkel hantering som associeras med den allra senaste IPS pod drivsystem. Skärande genom vågorna i upp till 35 knop eller cruisande i ekonomiska 30 knop, utlovar nya Princess 49 ren njutning. Gästerna kan njuta av rymligt boende både över och under däck – som är perfekt för umgänge tack vare det unikt designade djupa V-skrovet.

 

Ny Princess är mässans största motorbåt
Princess 49. Foto: Quin Bisset

Alla kan njuta av utsikten från flybridge med dess dubbla förarstolar, en stor L-formad soffa som kan omvandlas till en solbädd, och en generös sittgrupp akterut med ett ihopfällbart bord. En kylbox är standard och en wetbar med grill finns som tillval.

Den sällskapliga layouten fortsätter i en väldesignad däckssalong som blir levande med ljus från panoramafönstren och har ett sinnrikt pentry akterut som kan väljas med en fullhöjd kyl/frys och valfri ismaskin. Detta ljusa utrymme i direkt anslutning, via trippel skjutdörr, till sittbrunnen som innehåller en U-formad sittplats och ett fällbart teakbord för att ge ytterligare njutning av utelivet. Panoramafönster och generösa soffor skapar en ljus plats för underhållande, medan boendeutrymmena under däck är en vackert inredd fullbredds midkabin plus ytterligare två hytter för gäster.

Ny Princess är mässans största motorbåt
Princess 49. Foto: Quin Bisset

 

Rekordstor båt kommer till Göteborgsmässan

Test: Så bra är Finnmasters nya aluminiumbåt Husky R8S

Rösta fram årets gästhamn 2017 – vinn segeljolle


Text: Jens Augustinsson • 2017-01-31
ArtiklarLivetOmbordBåtmässaMotorbåt
Rulla till toppen