Nya Husky Black Edition finns hos återförsäljare från den 15 oktober // Foto: Finnmaster

Artiklar

Ny uppdaterad Black Edition från Husky

Har lyssnat på kundernas upplevelser och respons.

Text: Martin Strömberg • 2020-10-20 Uppdaterad 2021-06-09

 

Pressmeddelande:

Efter den fina båtsommaren 2020 har Finnmasters produktplanerare och båtbyggare lyssnat på kundernas upplevelser och respons. Den förnyade Husky Black Edition modellserien är nu redo med en omfattande standardutrustning.

De nya modellerna finns hos Huskys återförsäljare i Skandinavien kan man bekanta sig med båtarna från och med 15 oktober och i Finland i början på november.

– Vid lanseringen av den förnyade modellserien tar vi hjälp av digitala plattformar och AR-teknologi, säger Henri Nurminen, försäljnings- och marknadsföringschef på Finnmaster Boats Oy.

Husky hybridskrovets egenskaper är framtagna tillsammans med Finlands främsta båtkonstruktörer. Speciellt fokus har satts på båtens pålitliga och trygga köregenskaper i varje väder, i skärgården och på öppet hav. Höga fribord, stadiga fotsteg, öppet fördäck och formad vindruta ökar säkerheten och bekvämligheten ombord.

I båten har de bästa egenskaperna från två båtmaterial kombinerats. Det slitstarka, stadiga, helsvetsade aluminiumskrovet kombinerat med däcket i glasfiber, möjliggör en utformning som garanterar utmärkt komfort.

Huskybåten hålls stabil även i större vågor och med fjädrade stolstativ är färden bekväm också i krävande förhållanden. Den mörka ytan minskar på reflektioner av bländande solstrålar från pulpeten. Dessutom har Husky Black Edition aluminiumbåtarna SmartDeck som standard durkbeläggning. Ytan är hållbar men mjuk och är behaglig både under heta sommardagar och på kalla höstmorgnar. SmartDeck-ytan blir inte hal även om den blir våt och den tål trycktvätt. Nya svarta räcken, pollare och vattenskidbågar binder samman stilen och ger ett ståtligt intryck.

Husky passar utmärkt som förbindelsebåt, för dagsturer, vattensporter och för fiske. Det är enkelt att röra sig i båten, där finns många sittplatser att välja mellan och flertalet praktiska lösningar gör livet till sjöss säkert för passagerare i alla åldrar.

Till säsongen 2021 tillkommer en omfattande lista över tilläggsutrustning för fiske till Huskymodellerna. Båtarna har motoralternativ med hög prestanda till varje storleksklass.

 

Testduell: Finnmaster Husky R5 mot Yamarin Cross 54 BR

Husky R6, Husky R7 och Husky R8 – Finnmasters nya aluminiumbåtar


Text: Martin Strömberg • 2020-10-20
Artiklarpraktisktbatagande
Rulla till toppen