Praktiskt Båtägande

Artiklar

Praktiskt Båtägande

Praktiskt Båtägande är tidningen för dig som tycker att säsongen fortsätter även efter att båten åkt upp på land. Med PB i bakfickan ser du till att få ut det mesta av din båt och maximalt med njutning när du väl är ute på sjön.

Text: Redaktionen • 2014-02-18

När Praktiskt Båtägande kom i april 2003 var vi den första båttidningen på 20 år i Sverige och som riktar sig mot alla vanliga båtägare. Vi fick oerhört bra gensvar och läsarna strömmade till. Eftersom vi gör den tidning vi själva skulle vilja läsa.

Praktiskt Båtägande är för oss vanliga båtägare som är “normalt händiga”. Många av oss har lite äldre båtar från 70- och 80-talet som kanske behöver lite omvårdnad och en del förbättringar.

Du kommer inte att hitta några tester av nya båtar i miljonklassen, ingen tävlingssegling och inga helsidor med stora bilder på båtar i motljus! Däremot massor av praktiska tips, tester av utrustning, gör-så-här och inspiration för både segel- och motorbåtsägare.

En av de bärande tankarna med Praktiskt Båtägande är att dina frågor och dina erfarenheter och tips ska få plats i tidningen. Vi vill gärna ha en nära kontakt med våra läsare och ser fram emot dina synpunkter på tidningen. Mejla oss gärna eller använd vår webbplatsen för att komma i kontakt med oss, våra experter eller andra båtintresserade.


Text: Redaktionen • 2014-02-18
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top