Foto: Jason Semeyn/Facebook

Artiklar

Så slår båtägaren mynt av nya Pokémon-trenden

I sommar har människor över hela världen spelat Pokémon Go. Nu har en båtägare i Florida slagit mynt av trenden och erbjuder speciella båtturer för spelets hängivna fans.

Text: Annika Jeppsson • 2016-08-03 Uppdaterad 2016-08-03
TV: Så kan man också släcka en brand
TV: Se det häftiga ekipaget – lyfter över vattnet

Under sommar har det skapats en masshysteri kring spelet Pokémon Go. Och spelarna syns överallt – stirrandes ner i sina mobiltelefoner samtidigt som de rör sig fram och tillbaka för att fånga nya Pokémons. För det är det Pokémon Go går ut på – att gå runt till olika geografiska platser som finns på riktigt för att samla figurer när de dyker upp på skärmen i din telefon.  

Nu har en båtägare i Florida kommit på en idé för att hjälpa spelare att fånga de mer sällsynta och exklusiva figurerna. Han har börjat med båtturer för de riktigt inbitna fansen som vill fångade de Pokémons som bara finns i vatten, rapporterar sajten WTVY.com.

Sonens förslag

Jason Semeyn säger att hans huvudsakliga verksamhet är arrangerade fiskeutflykter, men när hans son föreslog att han skulle erbjuda Pokémon-turer på kvällarna så beslöt han sig för att göra det, rapporterar WTVY.com.

Så här skriver Jason Semeyn på sin egen Facebook-sida:

– De finns i viken. Hör av er för mer information, låt oss får upp de här sakerna från vattnet, så att de inte skrämmer iväg all vår fisk. 


Text: Annika Jeppsson • 2016-08-03
ArtiklarLivetOmbord
Rulla till toppen