151090.jpg

Artiklar

Smart plotter från Raymarine

Nu lanserar Raymarine en ny serie med plottrar för den som vill komma igång lätt och snabbt. Serien omfattar fyra modeller som levereras med ett sjökort från Navionics som kallas för Basic. Det är bara att montera fästet och koppla in plottern till tolv volt sedan kan du köra iväg.

Text: Redaktionen • 2008-11-12

Den nya serien är framtagen med speciell tanke på den som vill ha en enkel och användarvänlig plotter. Sjökortet Basic från Navionics innehåller alla grundläggande fakta med hela Europas kartografi. Men informationen är något begränsad. Djupkurvorna går ner till tio meters djup och informationerna om service i hamnarna är borttaget. Det ingår inte några satellitbilder, flygfoton eller tredimensionella djupkurvor. Det går att köpa till för den som vill med ett Navionics Gold-kort.

Plottrarna i serien kan visa motorfakta som varvtal och bränsleförbrukning. De går även att få med eller utan ekolod. Ekolodet ansluter du enklast till en akterspegelsgivare. Modellerna heter A50, A50D, A57 D, A70 och A70 D. Och priset börjar på 10995 kr.

Smart plotter från Raymarine Smart plotter från Raymarine


Text: Redaktionen • 2008-11-12
Artiklarpraktisktbatagande
Scroll to Top