TV: Evo 40 – transformerbåt med hopptorn

Artiklar

TV: Evo 40 – transformerbåt med hopptorn

Italienska Evo 40 är en riktig drömbåt. Utöver att vara en extremt snygg båt, så är den full med finesser som faktiskt känns riktigt användbara. Bäst av allt - du använder din smartphone som fjärrkontroll.

Text: • 2015-10-16
TV: Evo 40 - transformerbåt med hopptorn

TV: Wider 32 – lyxbåten som ser ut som en val

TV: Så såg det ut när superyachten Symphony lämnade varvet

Tillverkarna bakom Evo 40 har verkligen tänkt till. Varför ska man behöva välja mellan en cool daycruiser modell XXL och en badplattform. Evo 40 är båda och den där perfekta sommardagen på Rivieran så känner sig köparen nog på topp när hen kan förvandla båten till en liten paradisö. Vill man imponera på polarna så berättar man först inget om funktionen och kollar sen när deras ögon håller på att trilla ut. 

Evo 40 är också italiensk design när den är som absolut snyggast. Trots att den är så inriktad på teknik och funktioner, har lika mycket tid lagts åt detaljer och känsla. Varvet ligger vid Comosjön som är en av Europas vackraste platser och som dessutom ligger nära modemetropolen Milano. Så att tillverkarna har stil är väl ingen tillfällighet. 

Nu gäller det bara att tekniken är lika utvecklad som stilen, så det inte slutar med en pinsam hemresa med en halvt ihopfälld lyxbåt.

 

TV: Evo 40 - transformerbåt med hopptorn
Fantastiska linjer.
TV: Evo 40 - transformerbåt med hopptorn
Rent och snyggt.

Text: • 2015-10-16
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top