Artiklar

Rösta: Vad tycker du om flybridge?

Flybridgebåtar är i regel högre än andra fritidsbåtar. Det kan vara bra att tänka på när man ska köra under en låg bro. Här är det ägaren till en fin 43 fots flybridge från italienska tillverkaren Azimut som får lära sig den läxan. Man får bara hoppas att det inte pågick något grillkalas, eller att någon låg och solade där uppe när olyckan inträffade. Trist att behöva dra loss en båt som kostar flera miljoner och som är värd ett bättre öde än detta. Här nere kan du se tv-klipp när vi testade liknande båtarna; Princess 43 Flybridge och Bavaria 420 Virtess. Otroligt häftiga båda två. När vi var klara med dem så fanns överbyggnaderna kvar på bägge.

Text: • 2015-04-20

 Vad tycker du om båtar med flybridge? Rösta här nere!

TV: Vi testar lyxbåten Princess 43
TV: Vi provkör Bavaria 420 Virtess
Köp testet: Princess 43 vs Bavaria 420 Virtess
TV: Här hjälper inte bogpropellern – jättebåten smäller i

Flybridge ser ju lätt lite vräkigt ut när de seglar ovanför alla andra. Men det går ju inte komma ifrån att det är oslagbart att sitta med den utsikten och ratta sin båt. Man känner sig som kung över havet.

Dessutom är det ju där man absolut vill vara när solen ligger på och de milda vindarna rufsar om håret. Och är det inte avundsjuka som spelar in när man förbannar festen på grannbåten med flybridge? Egentligen vill man ju bara vara med. Eller?

Vad tycker du egentligen om flybridge. Svara på frågan här nere i artikeln så får vi se vilken status flybridgen egentligen har. 

3 nr av valfri båttidning för endast 99 kr

Rösta: Vad tycker du om flybridge?
Bilder: Här är lyxyachten som lurar dig totalt

Text: • 2015-04-20
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top