TV: Häng med in i nya Princess S65

Artiklar

TV: Häng med in i nya Princess S65

Marknaden för enorma flybridgebåtar i Sverige är begränsad. Men England är tillräckligt stort för att de här båtarna ska kunna fungera bra. Därför bjuder vi på ett inslag om nya Princess S65 från Motor Boat & Yachting.

Text: • 2015-11-25

TV: Vi testar lyxbåten Princess 43

TV: Vi provkör Bavaria 420 Virtess

Säga vad man vill om lyxiga flybridgebåtar, men det är onekligen en upplevelse att både köra och bara vara ombord på dem. Engelska Princess från Plymouth är mästare på dessa båtar. 

Nya 65 fotaren är ett försök att slå ihop fördelarna från flybridgebåten med dem från en sports cruiser. Här har man slimmat till båten och gjort den lite smidigare. Men den tydligaste detaljen som visar ambitionerna är att båten har en flybridgeyta som är lika stor som den på en Princess 43. Det innebär att den främre delen av kabinen kan ha ljusinsläpp, vilket många nybåtsköpare efterfrågar i dag. Sportigheten visar sig också i form av rejäla fartresurser och man får faktiskt upp hela möblimanget i 38 knop. 

Men det coolaste med Princess S65 är ändå ytorna. När man tänker efter så är den nog ändå prisvärd då man inser att den lilla familjen kan sälja sin övervärderade lägenhet och flytta in här i stället. Men det är kanske läga att vänta tills den kommer ut på begmarknaden då en ny kostar ca 25 miljoner. 

Princess S65 visas på båtmässorna i Düsseldorf och i London i januari. 

Se fler bilder här!

TV: Häng med in i nya Princess S65
Otroligt mycket smart yta här.
TV: Häng med in i nya Princess S65
Här får man onekligen plats.

Text: • 2015-11-25
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top