Här är de största båtarna i Fort Lauderdale

Artiklar

Här är de största båtarna i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale Boat Show öppnar i dag och besökarna bjuds på riktigt feta båtar. Då är det viktigast att vara störst och det är i år Lurssen-yachten Northern Star.

Text: • 2015-11-05
Här är de största båtarna i Fort Lauderdale
Klicka för att se de största båtarna på mässan.

Jan-Erik Viitala på Axopar Boats är med företagets nya 46-fotare ute efter Florida. En marknad som han påstår är lika stor som hela Europas och där hans jämförelsevis billiga muskelbåtar borde kunna göra succé. Därför är det en underdrift att påstå att båtmässorna i delstaten är av stor vikt. Trots det finns Axopar inte med bland utställarna när mässan i Fort Lauderdale startar idag. Dock finns både Nimbus och Delta på plats på världens största flytande båtmässa. 

I USA är det viktigt att vara störst och starkast. Störst av alla och juvelen bland båtarna som visas upp är den djupblå superyachten Northern Star. Ett Lurssen-bygge som mäter hela 247 fot och som så klart är packad med all upptänklig lyx. Lyx får du också i överflöd i superyachternas huvudstad som ju har båtlivsparadiset Karibien på kort avstånd. Här kan du kolla in bjässarna i storleksordning.


Text: • 2015-11-05
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top