1103249.jpg

Artiklar

TV: Se ryske miljardärens nya galna segelyacht

Andrey Igorevich Melnichenko har tidigare gjort sig känd som ägare till den spektakulära Yacht A, ritad av superdesignern Philippe Starck. Nu har han uppdaterat sin flotta med en fantastisk segelyacht med ett utseende som verkligen drar blickarna till sig.

Text: Redaktionen • 2015-09-22 Uppdaterad 2021-06-09

Läsarbilder: Här är superyachten helt i teak

TV: Här sjunker bara ett år gamla lyxyachten

Sailing Yacht A är världens största segelfartyg. Fartyget är hela 468 fot långt och har en mast på 300 fot och går loss på 3,3 miljarder kronor, skriver Mail Online. Småpengar för Melnichenko som är god för 76 miljarder kronor. Bakom designen står åter Philippe Starck som sett till att Melnichenko nu har världens mest spektakulära superyachter. 

Fartyget är byggt på varvet Nobiskrug utanför Hamburg och testas just nu ute på havet utanför Kiel. Fartyget bjuder så klart på ett överflöd av lyx med pooler och ett spektakulärt utkiksrum under vattenlinjen. Med åtta våningar och sovmöjligheter för 20 gäster behöver det inte bli trångt ombord. Om det är fler som vill hänga på kan de ju alltid slå följe med motorfartyget Yacht A. Kolla in det fartyget här nere. 

Häng med in i Yacht A.


Text: Redaktionen • 2015-09-22
ArtiklarLivetOmbord
Rulla till toppen