Artiklar

TV: Fyra riktigt roliga sjöfarkoster

Här har vi samlat fyra riktigt sköna farkoster som hoppar lite mellan sjön, luften och isen. De har de gemensamt att de är långt från standard och att de ser grymt roliga ut att köra.

Text: Redaktionen • 2015-11-11

Sex motorbåtar du måste köra innan du dör

TV: Här är världens vackraste utombordare

 Den här ryska hydrokoptern ser ut att vara ett riktigt hembygge. Vackrare kan man definitivt färdas på vatten, men som alltid är det spännande med ihopsvetsade grejer från garaget. Den här har ju dessutom steg i pontonerna vilket kanske leder till en effektivare gång. Tänk att dyka upp vid sjömacken i en sådan här.

 

En sjöhelikopter är ju perfekt för alla som snabbt och enkelt vill komma ut i skärgården. Det går fort som attan och det finns alltid plats att landa någonstans. Dessutom verkar den otroligt rolig att köra. 

 

En svävare med vingar. Otroligt och kul att kunna ta sig en kort flygtur upp till tre meter över marken och kan ju vara rätt bra om en liten holme råkar ligga ivägen för den snabbaste vägen. 

 

En svensk hydrokopter i gulligt format med det passande namnet Hydrokopter Special. Propellern där bak drivs av en Rotax-motor på 64 hk. En farkost som man verkligen kan tänka sig Stig-Helmer från Sällskapsresan stiga ut ur. 


Text: Redaktionen • 2015-11-11
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top