151184.jpg

Artiklar

Två olika omslag till Praktiskt Båtägande

Nummer tre och fyra av Praktiskt Båtägande har två olika omslag. Ett med en kille som fixar med sin båt och ett annat med en motorbåt. De olika varianterna är uppdelade på olika försäljningsställen och därför kan det hända att du stöter på Praktiskt Båtägande i två olika skepnader.

Text: Redaktionen • 2008-04-02

Syftet med de båda omslagen är att försöka se vad ni tidningsköpare lockas av ute i kiosken. Återstår att se vad ni fastnar för. Det viktigaste är ändå att vi har ett innehåll som är värt att betala för.

För några månader sedan efterlyste jag intresserade läsare som ville ingå i ett läsarråd. Vi fick en hel hög intresseanmälningar och har valt ut fyra personer med olika bakgrunder som nu ingår i rådet. Deras uppdrag är att kommentera varje ny utgåva av Praktiskt Båtägande och ge oss ris och ros för våra artiklar. Läsarrådet är ett verktyg som hjälper oss att utveckla tidningens innehåll. Naturligtvis är alla våra läsare välkomna att höra av sig med synpunkter.

Stryk ska vi ha när vi gjort något fel men hör också av er om något varit bra.

Nyligen kom färsk statistik med vår TS-mätta upplaga. Det är de enda riktigt säkra siffra som visar hur många tidningar som säljs av olika tidningstitlar. Trots att det blivit allt tuffare med utrymmet i tidningskioskernas hyllor lyckas vi hålla och även öka vår upplaga något. Ett bra betyg på en bra tidning. Med er hjälp fortsätter vi vässa Praktiskt Båtägande.


Text: Redaktionen • 2008-04-02
Artiklarpraktisktbatagande
Scroll to Top