Årets 1 april bjöd på många spännande båtnyheter. Foto: Unsplash

Båtnytt

Fantastiska nyheter under 1 april – PB sammanfattar

Den 1 april presenterades en rad spännande nyheter i det svenska båtlivet. Praktiskt Båtägande har sammanfattat några av de allra mest intressanta.

Text: • 2022-04-01 Uppdaterad 2022-04-27

Aldrig har väl så många innovationer presenterats som den 1 april i år? Faktum är att många av historiens mest innovativa idéer har haft som tradition att presenteras just 1 april – och båtvärlden följde trenden även under 2022. Praktiskt Båtägande har här sammanfattat flödet av aprilskämt för sina läsare. Följ med:

Hallberg-Rassy satsar mot rymden

Hallberg-Rassys båtar blir barlast på en av Space X uppskjutningar den 1 april nästa år. Vilken modell som ska användas under rymdfärden framgår inte.

Djuröbron får totalt ny profil

Den 182 meter långa betong- och stålbron som går mellan Värmdö och Djurö i Stockholms skärgård kan bli en klaffbro! Nyheten levereras av Skärgårdsradion.

Skapa energi av ren skit

Watski har tagit in en ny produkt i sitt sortiment. En Shitomatic som förmodligen kan lösa världens energikris.

Bäddad för rullskidor på klipporna

Skärgårdsstiftelsen väljer i sommar på at satsa på rullskidåkning på öarna – en riktig utmaning för de som satsar på Vasaloppet nästa år.

Klassiska båten får ny färgskala

Svenska båtvarvet Linjett lanserade dagen till ära en ny grafisk profil. Målet ska enligt uppgifter vara att stärka sin position i miljöfrågan och bli mer “gröna”.


Text: • 2022-04-01
BåtnyttAprilskämt
Scroll to Top