1420436.jpg

Båtnytt

Motorstark nyhet från Jeanneau

Jeanneau har plats för 700 hästar på akterspegeln på sin nya weekendbåt.

Text: Båtnytt • 2017-06-13 Uppdaterad 2021-06-09

Jeanneau Merry Fisher 895 är trots namnet snarare en weekendbåt än en fiskehoj. Vill du ut och fiska ska du istället kika på 895 Marlin som är mer anpassad för storfångster. Om du kliver ombord akterifrån kommer du förmodligen att se dubbelmontaget först av allt. Som standard anges dubbla 150-hästare, men den ska vara godkänd för dubbla 350-hästare. Framför motorerna hittar du ett rejält akterdäck med L-soffa. Här kan du givetvis fiska om du verkligen vill det, men utrymmet bjuder mer in till fikapauser och bad.

Läs mer: Gratis tester av Jeanneaubåtar

I hytten finns pentry och matbord samt en vändbar passagerarsoffa. Här sitter du antingen till bords eller vänd framåt. Det går även att bädda upp sofforna om du tar bort bordet för att få ytterligare en säng.

Under däck finns en ruff med dubbelsäng och toalett i fören. Ytterligare en dubbelsäng finns i mitten, under förarplatsen. Via skarndäcket på styrbordssidan tar du dig fram till fören där du som tillval kan få en solbädd. Upp till sex personer kan sova ombord, men då kommer det att bli trångt. Mer rimligt känns att en familj med ett par barn kan vara ute över helgen. Priset ligger från cirka 1,1 miljon kronor.

Mer info: Yamaha-motor.eu

Motorstark nyhet från Jeanneau
Jeanneau Merry Fisher 895.

Gratis båttester av Yamarin, Finnmaster och Jeanneau

Test: Jeanneaus första i ny bowriderserie

Här är 10 hetaste trenderna i båtvärlden 2017


Text: Båtnytt • 2017-06-13
BåtnyttNyheterMotorbåtNyheter
Scroll to Top