Annons

Foto: Istock

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Svedea
LivetOmbord

Vinn biljetter till båtmässan i Stockholm – här tävlar du

Många tänker inte på att garantin på den nya motorn går ut efter några år – eller att den upphör om man inte lämnar in den på service hos auktoriserad verkstad. Händer det något och du är oförsäkrad kan det bli en obehaglig och dyr överraskning. Det här vill försäkringsbolaget Svedea upplysa om genom en tävling. Nu kan tio personer vinna två biljetter till "Allt för sjön" i Stockholm – så tävlar du.

Text: Svedea • 2017-01-01 Uppdaterad 2017-01-01

Att drabbas av en skada på båten är ofta förknippat med mycket förtvivlan – och i värsta fall kan säsongen vara över. Ett sådant exempel är när motorn går sönder. Prislappen för en reparation blir ofta hög, menar Maria Aksberg, som är skadereglerare på Svedea. 

– Många tänker inte på att teckna en maskinskadeförsäkring när motorgarantin gått ut och då kan det bli en väldig dyr historia om motorn går sönder utan yttre påverkan som en grundstötning. I de flesta fallen kommer det som en kalldusch för båtägaren, säger Maria Aksberg.    

Så tävlar du

I Svedeas XXL-försäkring ingår skydd mot maskinskada. 

– Villkoren kan se olika ut hos olika försäkringsbolag men hos oss får du teckna en maskinskadeförsäkring innan motorn är 10 år gammal och sedan gäller försäkringen tills motorn är 20 år, säger Maria Aksberg.

Tävla med Svedea och vinn biljetter till båtmässan “Allt för sjön” i Stockholm. Totalt kan tio perosner vinna två biljetter var. För att vara med i tävlingen: Motivera vad som är viktigast för dig i en bra båtförsäkring och svara på frågan nedan. Svaret på frågan hittar du på Svedeas hemsida.


Text: Svedea • 2017-01-01
LivetOmbordPartnerSvedea Partner
Scroll to Top