media-w-batbors-konstruktion

Båtbörsen

Båtbörsen får uppdatering

Under slutet av augusti ska det ske en teknisk uppdatering av Båtbörsen. Under den perioden kan man räkna med störningar på hela annonsplattformen.

Text: Redaktionen • 2022-08-22 Uppdaterad 2022-08-22

Båtbörsen kan du annonsera båtar och båttillbehör helt gratis. Du har dessutom chans att nå en stor tidningspublik med din annons, i mån av utrymme publiceras annonser i tidningen Praktiskt Båtägande. Den har sett likadan ut i många år och nu är det dags för den att få ett ansiktslyft. Under augusti månad kommer en större teknisk uppdatering att genomföras och under den perioden kan användare uppleva störningar i tjänsten.

I den nya versionen av Båtöbörsen kommer vi bara att ha annonser publicerade i upp till ett år. Den som vill att annonsen ska ligga kvar kommer få ett mejl med en uppmaning om att förlänga publiceringen ytterligare ett år. Du som i nuläget har en annons på Båtbörsen som varit publicerad i över ett år, kommer snart att få ett mejl. Du kan då få möjlighet att godkänna att annonsen ligger kvar ytterligare ett år. I annat fall kommer annonsen att plockas bort.


Text: Redaktionen • 2022-08-22
Praktiskt BåtägandeBåtbörsen
Rulla till toppen