Höstens båtmässor pausas och ersätts under 2021 av en digital hybrid-mässa som lanseras inom kort // Foto: Jonas Sveningson

Artiklar

Höstens mässor ställs in och ersätts av nytt koncept

"Vi satsar på att skapa en hybridmässa"

Text: Martin Strömberg • 2021-06-03 Uppdaterad 2021-06-09

 

Sedan Regeringens besked kom för några dagar sedan, gällande vissa lättnader av publikantal på utomhusarrangemang så har arrangören Sweboat arbetat hårt för att ta fram ett nytt, starkt reglerat koncept för Marstrand Boat Show och Allt på Sjön i Gustavsberg.

– Vi har pratat med ett stort antal medlemmar och utställare och vi har kommit fram till att vi inte kan genomföra några säkra och attraktiva mässor i augusti/september detta år”, säger Mats Eriksson, VD i Sweboat – Båtbranschens Riksförbund.

 

Höstens mässor ställs in och ersätts av nytt koncept
Mats Eriksson, Vd i Sweboat // Foto: Lars-Åke Redéen

 

– Nu satsar vi fullt ut på en spännande digital båtmässa som vi lanserar inom några dagar! Den digitala båtmässan fokuserar på att skapa interaktion med besökarna. Vi satsar på att skapa en “hybridmässa” som ger möjligheter för utställarna att aktivera sig fysiskt på hemmaplan istället – och samtidigt ha en hög digital närvaro – vilket ger en ny dimension för besökaren, avslutar Mats Eriksson.

PRENUMERERA PÅ PRAKTISKT BÅTÄGANDE

BESTÄLL HÄR

TV: Se Yrvind slå runt i sin nya båt

Lägg till säkert och snyggt


Text: Martin Strömberg • 2021-06-03
ArtiklarpraktisktbatagandeAllt*för*SjönBåtmässaLivetombord.seNyheter
Scroll to Top