Allt*för*Sjön

Artiklar

Höstens mässor ställs in och ersätts av nytt koncept

"Vi satsar på att skapa en hybridmässa"

Artiklar

Hur ska du klara dig utan båtmässa i vår?

Pandemin stoppade vårens båtmässor. Här berättar tre båtägare hur det påverkar dem.

Artiklar

Störst på Allt för sjön

Polska Galeon 470 Sky Deck förenar hög kvalitet, smart design och kreativt förvaltande av ytor med ett pris som håller skrämselhickan stången. Kommande vecka är det världspremiär i Düsseldorf. Därefter väntar Allt för Sjön, där 470 Sky Deck kan stoltsera med att vara mässans största båt.

Artiklar

Krönika: Tycker båttillverkarna att vi är dumma i huvudet?

Peder Karlsson jobbar i båtbranschen. Efter att ha spenderat en dryg vecka på båtmässan Allt för Sjön funderar han lite över varför det är så lätt att sälja dåliga båtar.

Artiklar

TV: Vi kollar in nya lyxracern Club Swan 50

Finska Nautor's Swan har precis fyllt 50 år och firat med en häftig jubileumsmodell som heter Club Swan 50. Vi fick en guidning ombord under Allt för Sjön. Följ med ombord och kolla in båten där flärd möter fart.

Artiklar

TV: Vi kollar in Sveriges största serieproducerade motorbåt – som är norsk

Norska Windy, som firade 50 år 2016, har en lång tradition av att tillverka båtar i Sverige. Under Allt för Sjön tog vi en närmare titt ombord på Windy 46 Chinook, varvets största och även Sveriges största serieproducerade båt. Följ med ombord!

Artiklar

TV: XOs tuffa terrängbil för havet – följ med ombord

Vi har varit på mässan Allt för Sjön. Där hittade vi bland annat finska XO som har släppt alla hämningar och byggt en båt som snarast liknar en rå och stryktålig militärjeep. Häng med ombord och kolla in XO DFNDR som har såväl störtbur som en extraljusramp på taket.

Artiklar

TV: Vi kollar in mässans största motorbåt

Årets andra båtmässa, Allt för Sjön i Stockholm är i full gång. Vi har kollat in Nord Star 47 SCY. Den är inte bara mässans största motorbåt utan även Finlands största serieproducerade motorbåt. Häng med ombord!

Scroll to Top