Artiklar

Här är Sveriges bästa gästhamn 2015

Skärhamn är en av västkustens finaste gästhamnar. Med skydd för alla väder och en service i toppklass fick hamnen utmärkelsen Årets gästhamn 2015 efter att Praktiskt Båtägandes läsare sagt sitt. Läs hela reportaget i senaste numret av Praktiskt Båtägande.

Text: • 2015-06-24 Uppdaterad 2015-06-24
Sommarens hamnguide för alla typer – vem är du?
Webbsuccé: Så lägger man till som en boss
Här brakar ungdomarna in i 5 knops-kanalen
TV: Otroligt bra reklamfilm för båtracing

3 nr av valfri båttidning för endast 99 kr

Läsarnas motiveringar

”Vi fick väldigt fint bemötande i Skärhamn. Det var väldigt fullt i hamnen eftersom det var träbåtsfestival. När vi kom in i hamnen mötte en gummibåt från hamnkontoret upp oss och hjälpte oss genom att de hade koll på när några båtar skulle lämna hamnen. När vi sedan skulle lösa hamnavgift på hamnkontoret så hade de planterat örter utanför som det stod att man gärna fick ta av. Fint och fräscht var det också. Hit kommer vi att återvända!”

”Med sin trevliga framtoning, båtarna gömda från havets härjningar bakom en klippa och närheten till bra restauranger och Akvarellmuseet får Skärhamn högt betyg av mig!”

”Skärhamn är mitt personliga favoritval, med trevlig och kompetent personal. Klockren gästhamn där allt ingår, och man alltid en hög servicenivå får!”

”SERVICE! Vi blir emottagna och ’invisade’ till plats. GP & trevlig hamn. Lån av kärra för att handla allt på Ica – Systembolaget. Fin skärgård runt om.”


Text: • 2015-06-24
ArtiklarLivetOmbordÅrets*GästhamnFärdmål
Rulla till toppen