Tillbehörstest

LivetOmbord

Test: Båtnytt provkör nya muskelpaketen från Mercury

Mercury Marine storsatsar. Nu lanseras ytterligare två nya utombordsmotorer i den högsta effektklassen. Båtnytt har varit i Italien och testat nyheterna.

LivetOmbord

Stort test: 24 presenningar bekänner färg

Val av presenning är en av båtlivets återkommande frågor. Praktiskt Båtägande har slitit och skurit sig i igenom en stor del av sortimentet – och hittat en solklar vinnare.

LivetOmbord

Test: Kul badleksaker att dra efter båten

Ringar, bananer, plattor, tuber och soffor. De har en uppgift – att locka fram barnasinnet i oss. Vi lånar en vattenskoter och låter vår testpatrull leka loss med några av sommarens busiga prylar.

LivetOmbord

Test: 6 bra navigationsappar för platta och mobil

Vi har satt sex olika navigationsappar på prov för att se om de håller vad de lovar.

LivetOmbord

Test: Nytt mot äldre – Vad ska jag köpa?

Lowrance har uppdaterat sin HDS-serie med en ny version som heter Carbon. De största nyheterna är en snabbare processor och vässad ekolodsteknik. Båtnytt testade den och jämförde med föregångarna.

LivetOmbord

Test: Bekväma vikstolar för sittbrunn och klippa

En vikbar dyna med ryggstöd förhöjer känslan på semestern, men hur mycket tål de egentligen? Praktiskt Båtägande hårdtestar och ger dig svaren.

LivetOmbord

Minitest: Bättre koll på ankringen med ankarboj

Att ankra tillhör de vardagliga sysslorna ombord. Men ganska ofta väcks frågan om var ankaret ligger och om grannbåten har ankrat mitt ovanpå ens eget ankare. En ankarboj kan vara lösningen på problemen. Praktiskt Båtägande har testat och hittat både brister och förtjänster.

Artiklar

Test: Detta är bästa vattentäta väskan

Det värsta som finns är när packningen blir blöt. Ifall du inte litar på stuvfacken ska du skaffa en vattentät väska. Tidningen Båtnytt hårdtestade sex modeller och hittade en favoritväska.

Artiklar

Test: Vi frostspränger kulventiler – en typ är överlägset sämst

Varje kall vinter är det flera båtägare som råkar ut för sönderfrusna ventiler eller genomföringar. Vi har gett ventilerna en rejäl omgång för att se vilka ventiler som pallar kylan bäst.

Scroll to Top